Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Lemnos  


Cauta hoteluri in Lemnos repetați cautare


hoteluri și apartamente in Lemnos

38 hoteluri și apartamente in Lemnos

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 99

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


  38 hoteluri si apartamente, in 6 de destinații în Lemnos

1 - 10 / 38 Hoteluri în Lemnos
Stone Houses
Unitate de cazare

Stone Houses

Stone Houses este un complex de locuințe cu terasă, situat în localitatea Kontias din insula Limnos. Fiecare casă are terasă cu vedere la munte. Complexul se află la 100 de metri de o serie restaurante și cafenele.

 5.94 km din centrul orașului Thános


Amethyst Villas
Unitate de cazare

Amethyst Villas

Offering a garden with terrace, the stone-built Amethyst Villas are 1 km from the beach of Thanos. They feature fully equipped units, each with a balcony with Aegean Sea views. Free airport shuttle service is provided.

 0.73 km din centrul orașului Thános


Anastasia Rooms
Apartament

Anastasia Rooms

Oferind vedere panoramică la mare şi la zona rurală înconjurătoare, Anastasia Rooms pune la dispoziţie unităţi de cazare în sistem self-catering la 500 de metri de plaja Plati.

 0.90 km din centrul orașului Platí


Gregory's Village
Apartament

Gregory's Village

Situat la 800 de metri de plaja Plati din Limnos, Gregory’s Village oferă un loc de joacă și studiouri cu WiFi gratuit și balcon cu vedere la grădina luxuriantă. Satul Plati, cu taverne și magazine, este la 500 de metri.

 1.02 km din centrul orașului Platí


To Kyma

Situat la doar câțiva pași de plaja Limnos din Moudros, To Kyma are o grădină înflorită, un restaurant și un snack bar cu terasă la soare şi vedere la mare. Oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice și camere cu balcon.

 0.67 km din centrul orașului Moúdhros


Villa Panorama
Unitate de cazare

Villa Panorama

Vila Panorama este situată pe un domeniu de 5.000 m² şi oferă unităţi de cazare în sistem self-catering cu vedere la golful din Moudros, aflat la 800 de metri. Conexiunea Wi-Fi este gratuită în toată proprietatea.

 1.00 km din centrul orașului Moúdhros


Hotel Dina

Bucurându-se de o poziţie înaltă la marginea aşezării Platy, Hotelul Dina administrat de o familie oferă unităţi de cazare în sistem de self-catering. Acesta este amplasat într-o grădină frumoasă, la 500 de metri de plaj...

 0.80 km din centrul orașului Platí


Petradi Studios
Apartament

Petradi Studios

Petradi Studios se află la numai 5 m de plaja Thanos și oferă studiouri cu aer condiționat și vedere directă la Marea Egee. Proprietatea pune la dispoziție un bar la malul mării. Accesul Wi-Fi este gratuit peste tot.

 3.42 km din centrul orașului Mírina


Akrogiali Apartments
Apartament

Akrogiali Apartments

Akrogiali Apartments se află la doar 50 de metri de plaja din Agios Ioannis și oferă studiouri care se deschid spre balcon cu vedere la Marea Egee. Proprietatea are grădină cu facilități de grătar și Wi-Fi gratuit în toa...

 0.59 km din centrul orașului Agios Ioannis Kaspaka


Panorama Plati
Apartament

Panorama Plati

Situată la înălţime, la doar 300 de metri de plaja cu nisip Plati, Panorama Plati este o proprietate administrată de o familie. Aceasta oferă studiouri cu aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi şi vedere la Mare...

 1.07 km din centrul orașului Platí


1 - 10 / 38 Hoteluri în Lemnos