Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri


  c.m.f.î. - cele mai frecvente întrebări


Vă rugăm să vedeţi lista cu cele mai frecvente întrebări pentru care deja avem raspunsuri.

Daca în lista cu cele mai frecvente întrebari nu găsiţi răspunsul la întrebarea Dumneavostră, Vă rugăm să ne contactaţi, ca să vă ajutăm. apăsaţi aici

Un platform online specializat creat şi dezvoltat pentru toţi oamenii practici care vor să calatorească. Acest platform vă oferă un serviciu rapid şi eficace pentru descoperire şi alegere cazare ideala a necesităţilor Dumneavoastră.

Acest serviciu reprezintă punte între dorinţa Dumneavoastră şi vacanţa ideala pentru Dumneavostra în Grecia. Noi va oferim servicii prin care Dumneavostra creaţi propria vacanţa dupa dorinţele Dumneavostra.

Site-ul nostru web este un serviciu de a găsi cazare în întreaga Grecia. Pentru că nu suntem o agenție de turism, nu percepem nici un comision de agenție de la Dvs. Acest lucru înseamnă că serviciul nostru pentru dvs. este 100% gratuit fără taxe ascunse sau alte comisioane!

Serviciul nostru este 100% gratuit. Pentru că nu avem costuri ca celelalte agenții de turism, site-ul nostru vă oferă posibilitatea să obțineți cele mai bune prețuri la momentul rezervării.
Garantat!

În prezent, avem mai mult de 15.000 de cazări in Grecia, care include mai mult de 1.700 de orașe și insule unde există capacităţi de cazare. Din tipuri de cazare, pe site-ul nostru puteţi gasi cazare la hotel, apartamente, camere de oaspeți și stațiuni pentru toate necesitățile. În perioadă de vară vă oferim cazare pentru turişti, cazare de week-end sau business cazare pe tot parcursul anului, cu site-ul nostru cazarea este rapida, sigura şi comodă.

Dacă nu puteți găsi destinația dorită prin pagina de căutare standard, vezi pagina: REGIUNI și vizitați toate regiunile din Grecia, dacă doriți cautare mai specifică de orașe vezi pagina: DESTINAŢII. Dacă aveţi nevoie de un zbor, vezi pagina: AEROPORTURI. Desigur, dacă doriți, puteți utiliza, de asemenea, pe site-ul: o hartă pentru a naviga prin hartă a Greciei.

Procesul de rezervare este foarte simplu.

  • Găsiți cazarea care se potrivește nevoilor dumneavoastră (hoteluri, apartamente, etc.)
  • Selectați un tip de cameră și selectați câte camere doriți sa rezervați
  • Faceți clic pe butonul albastru: Rezervați acum
  • Apoi veți fi redirectionați la un site securizat (SSL) la partenerul nostru pentru rezervare si la urmatoarele doua site-uri introduceţi urmatoarele detalii: Prenume, Nume, adresa de E-mail şi creaţi o parola. De asemenea, dacă observați că există facilități gratuite cum ar fi: Mic dejun gratuit, acces gratuit la internet, închiriere gratuita de biciclete bifați aceste opțiuni și faceți clic pe butonul albastru: Continuare.
  • Pe pagina următoare introduceți detaliile de cardul dvs. debit sau card, care va servi ca un fel de garanție că veţi ajunge la unitatea de cazare în data pe care ați selectat-o.

IMPORTANT: Cradul dvs. de credit sau de debit este utilizat doar ca o garanție și nu vor fi luate mijloace de pe card. Majoritatea din cazari au posibilitatea de anulare libera a rezervării până la o anumită dată.

Proprietarii de diferite cazari rezervă dreptul de a decide cu privire la modul de a plăti. Există cazuri în care în timpul procesului de rezervare, va trebui să introduceți detaliile cardului de debit sau de credit care vor fi utilizate pentru a garanta sejurul dumneavoastră. În alte cazuri, nu veți avea nevoie de un card de credit sau de debit pentru rezervarea sejurului, dar proprietarii de cazare poate sa solicite să faceți preautorizare a metodului de plata inainte ca sa sositi. Acest lucru este de înțeles, cum se apropie sezonul turistic, așa se ocupa și unităţile de cazare și proprietarii doresc să fie siguri că ajungeți la termenul stabilit. În orice caz, nu este nevoie să plătiţi anticipat suma integrală. Acest lucru se face pentru siguranța dumneavoastră, deoarece este posibil să se intample situații neprevăzute în care trebuie să anulați cazarea și dacă o faceți la timp, nu veţi fi taxaţi.
Prin urmare, veți plăti doar pentru întregul sejur, atunci când ajungeți la cazare în termenul contractual.

Pentru ca sa faceţi o rezervare, veți avea nevoie de un card de credit sau de debit valabil. Cel mai adecvat este sa faceţi rezervarea pe cardul de credit personal, dar dacă nu aveți un astfel de card, puteți folosi cardul unei persoane apropiate. In cazul in care rezervarea nu se face cu cardul dvs. de credit, în momentul rezervării introduceți numele complet al deținătorului cardului in câmpul prevăzut.

Situații neașteptate apar și desigur ca noi avem înțelegere. Prin urmare, cele mai multe dintre unitațile de cazare au posibilitatea de anulare libera de rezervari pana la o dată specificată în procesul de rezervare.

Exemplu: Doriți să rezervați cazarea de la 5 iulie pana la 15 iulie. Pe site-ul hotelului în secțiunea cu prețurile, în cazul în care o astfel de opțiune, scrie (de exemplu): "anulare GRATUITA până vineri, 03 iulie 2015"
", înseamnă că dacă anulați sejurul dvs. înainte de această dată, nu veți fi taxat.

În acest caz, se activeaza garanția pe cardul de debit sau de credit pe care il depuneți în procesul de rezervare și din card vor fi deduse fonduri doar pentru prima noapte.

Totul care este declarat în tipul de cameră in hotelul sau apartamentul selectat este inclus in preţ. Mai multe detalii cu privire la camere puteți vedea atunci când faceți clic pe numele camerei pe pagina cu detalii de cazare. Dacă ceva nu înțelegeți, vă rugăm să ne contactați la pagina de contact.

Dupa terminarea procesului de rezervare apare o pagină cu confirmare a rezervării. Această pagină vă va oferi toate datele de confirmare pentru rezervarea dumneavoastră, inclusiv numărul și PIN-ul dvs. În consecință, veți primi un e-mail cu confirmare despre rezervarea dumneavoastră.

Numărul dvs. PIN este compus din patru (4) cifre si reprezinta o informație confidențiala care trebuie să o știţi doar dvs. Folosind codul PIN, puteți previzualiza rezervarea dvs., sa faceți modificări dacă este necesar sau sa anulați rezervarea.

Odată ce introduceți pe pagina inițială următoarele date:

  • Numar de camere (adulți și copii)
  • Destinație dorită și
  • Datele de înregistrare și de anulare a înregistrării

veți fi redirecţionaţi automat la o pagină în funcție de nevoile dumneavoastra și veţi primi oferte de unitați de cazare care sunt disponibile în regiune, iar acolo clar veți vedea imediat şi prețurile oferite pentru cazare.

Informațiile referitoare la copii / paturi suplimentare și prețurile sunt în secțiunea "Reguli ale hotelului." Vă rugăm să fiți atenți la următoarele: Orice costuri suplimentare pentru copiii nu sunt incluse în rezervare. Dacă aveți nevoie de pat suplimentar pentru copii, vă rugăm să specificați în domeniul de nevoi speciale care apare în timpul de rezervare on-line. Dacă aveți nevoie de contacte ulterioare cu unitatea de cazare selectată, veți primi mai multe detalii într-un e-mail care il veţi primi imediat dupa ce faceţi rezervare, care reprezinta o confirmare de rezervare. Dacă aveți întrebări supliemntare care nu sunt enumerate în această secțiune, vă rugăm să ne contactați la pagina de contact și vom încerca să răspundem la fiecare întrebare.

Adresa de cazare este scrisa pe pagina cu detalii de cazare și, în același timp, veți primi adresa atunci când veţi primi un e-mail de confirmare a rezervării. Adresa unitaţii de cazare o puteți introduce în aparat GPS sau telefon mobil cu capacități GPS, pentru ca aşa este mai ușor de găsit.