Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Cauta hoteluri in Zakynthos repetați cautare


hoteluri și apartamente in Zakynthos

21 hoteluri și apartamente in Zakynthos

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 969

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Zakynthos, Grecia

Hotel Varres

Hotelul Varres este situat pe dealul Bochali, la numai 1,2 km de centrul oraşului Zakynthos, şi oferă o piscină mare cu terasă la soare şi vedere panoramică. Complexul include un snack bar la piscină, restaurant şi teren...

 1.61 km din centrul orașului Zakynthos


Alba Hotel

Hotelul Alba este situat foarte aproape de piaţa istorică St. Marcos, în centrul oraşului Zakynthos. Locaţia este foarte privilegiată şi puteţi vizita şi explora cu uşurinţă restul insulei, având în acelaşi timp o bază î...

 0.62 km din centrul orașului Zakynthos


Studios Dimitris Giatras
Apartament

Studios Dimitris Giatras

Studios Dimitris Giatras este o proprietate de familie situată în zona Vares din Zakynthos, la mai puţin de 2 km de orăşelul Zakynthos şi la 2,5 km de plaja din Tsilivi.

 2.14 km din centrul orașului Zakynthos


Pettas Apartments
Apartament

Pettas Apartments

Pettas Apartments se află la mai puţin de 800 de metri de centrul oraşului principal de pe Insula Zakynthos şi oferă unităţi de cazare în sistem self-catering, cu un patio mobilat cu acces la grădina amenajată cu palmier...

 1.93 km din centrul orașului Zakynthos


Palatino Hotel

Situat într-o zonă liniștită în apropiere de centrul orașului Zakynthos, Palatino oferă camere elegante, cu vedere la Marea Ionică sau la munte. Hotelul are un restaurant și un cocktail bar.

 0.84 km din centrul orașului Zakynthos


Lofos Strani
Hotel

Lofos Strani

Proprietatea de familie Lofos Strani pune la dispoziţie o piscină, un snack bar și o terasă la soare cu șezlonguri, fiind situată în mijlocul unor grădini luxuriante, în zona Bochali din oraşul Zakynthos.

 1.23 km din centrul orașului Zakynthos


Dali
Unitate de cazare

Dali

Dali se află la malul mării, la 600 de metri de plajă, și are unități de cazare decorate cu gust, cu vedere la mare sau munte. Centrul orașului Zakynthos, cu baruri și restaurante, se află la 300 de metri.

 0.21 km din centrul orașului Zakynthos


Diana Hotel

Oferind piscină în aer liber, Hotelul Diana beneficiază de o locație centrală dar liniștită în Piața Agios Markos din orașul Zante. Acesta oferă camere decorate cu gust și centru de wellness cu saună și cadă cu hidromasa...

 0.61 km din centrul orașului Zakynthos


Yria Hotel

Situat în inima oraşului Zakynthos, la doar 70 de metri de plajă, hotelul Yria oferă camere cu aer condiţionat şi balcon. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în toate zonele publice ale hotelului.

 0.63 km din centrul orașului Zakynthos


Plaza Hotel

Acest hotel este situat central în oraşul Zakynthos, chiar vizavi de plaja Agia Triada. Oaspeţii beneficiază de spaţii de cazare cu vedere directă la Marea Ionică şi de acces gratuit la internet Wi-Fi.

 0.85 km din centrul orașului Zakynthos


Toate 21 de hoteluri și apartamente in Zakynthos