Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Cauta hoteluri in Vólos repetați cautare


hoteluri și apartamente in Vólos

24 hoteluri și apartamente in Vólos

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 94

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Vólos, Grecia

Hotel Kipseli

Situat lângă plaja Volos, acest hotel modern de tip boutique oferă vedere la Golful Pagasetic, acces gratuit la internet și mic dejun din partea casei.

 0.91 km din centrul orașului Vólos


Hotel Kalloni

Hotelul Kalloni este la doar 150 de metri de plaja Alikes din Volos şi oferă WiFi gratuit. În lunile de vară este disponibilă o piscină interioară și un restaurant care servește masa în grădina luxuriantă.

 4.67 km din centrul orașului Vólos


Hotel Electra

Situat în centrul orașului Volos și la numai 100 de metri de plajă, Hotelul Electra oferă o recepție deschisă nonstop și acces gratuit la internet Wi-Fi în zone publice. În apropiere se află o zonă comercială.

 0.72 km din centrul orașului Vólos


Filoxenia Hotel

Hotelul Filoxenia se află la numai 60 de metri de Plaja Alikes şi oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în zonele publice şi camere dotate cu aer condiţionat şi balcon.

 4.94 km din centrul orașului Vólos


Thelxis

Situat la doar 5 metri de plaja de nisip, în zona Pagases Nees, Thelxis oferă camere cu aer condiţionat şi acces Wi-Fi gratuit. Acesta are un restaurant şi oferă parcare gratuită.

 4.85 km din centrul orașului Vólos


Volos Palace

Volos Palace este situat convenabil în centrul oraşului, cu vedere la Golful Pagasetic, şi oferă servicii de cazare de 4 stele pe tot parcursul anului.

 1.09 km din centrul orașului Vólos


Aegli Hotel

Situat convenabil, aproape de port şi de centrul localităţii Volos, hotelul Aegli oferă cazare pe tot parcursul anului în locaţia cea mai privilegiată, cu vedere unică la port.

 0.85 km din centrul orașului Vólos


Hotel Apolafsi
Apartament

Hotel Apolafsi

Hotelul Apolafsi, proprietate de familie, este situat într-o grădină, la 30 de metri de plaja din Alykeseste şi la 5 km de centrul oraşului animat Volos. Acesta oferă spaţii de cazare în sistem self-catering, cu balcon.

 4.78 km din centrul orașului Vólos


Hotel Admitos

Hotelul Admitos se află în centrul oraşului Volos, la 300 de metri de port şi gară. Acesta oferă Wi-Fi gratuit, bar şi camere cu TV LCD.

 0.77 km din centrul orașului Vólos


Valis Resort Hotel

Având un centru de fitness, o piscină interioară și una în aer liber, Hotelul Valis Resort se află la 4 km de orașul Volos. Oferă camere și suite elegante, majoritatea cu vedere la Golful Pagasetic, precum și restaurante...

 1.89 km din centrul orașului Vólos


Toate 24 de hoteluri și apartamente in Vólos

  Căutați hoteluri în destinație lângă Vólos