Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Cauta hoteluri in Tolón repetați cautare


hoteluri și apartamente in Tolón

64 hoteluri și apartamente in Tolón

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 70

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Tolón, Grecia

Kiani Akti

Acest hotel fermecător este o proprietate de familie şi are vedere la apele cristaline ale golfului Tolo şi o frumoasă plajă cu nisip alb chiar pe partea cealaltă a străzii.

 0.75 km din centrul orașului Tolón


Artemis

Situat la doar o scurtă plimbare de portul și magazinele din Tolo, Artemis Hotel oferă un mediu relaxat cu vedere la mare și pune la dispoziție și internet wireless gratuit.

 0.56 km din centrul orașului Tolón


Soleil Hotel

Aflat la numai 100 de metri de o plajă cu nisip, acest hotel din Tolón este la 10 km de Nafplio. Oferă o piscină în aer liber înconjurată de palmieri şi camere cu aer condiţionat, balcon mobilat şi vedere panoramică.

 0.91 km din centrul orașului Tolón


Angelo Apartments
Apartament

Angelo Apartments

The Angelo Apartments is located 25 metres from the largest beach of Tolo and 140 kilometres from Athens Airport. This family-run establishment offers comfortable apartments, most of which have sea views. Free Wi-Fi is a...

 0.75 km din centrul orașului Tolón


Ammos Tolo
Unitate de cazare

Ammos Tolo

Just 80 metres from the sandy beach of Tolo, Ammos Hotel features air-conditioned rooms with free Wi-Fi and balcony. Shops and restaurants are within a 3-minute walk.

 0.86 km din centrul orașului Tolón


Golden Beach

Hotelul Golden Beach recent redeschis se află la 10 metri de plaja cu nisip din Tolo. Acest hotel administrat de o familie oferă servicii prietenoase şi personalizate pe tot parcursul anului.

 0.97 km din centrul orașului Tolón


Tolon Holidays Hotel

La doar 100 de metri de plaja cu nisip Psili Ammos din Tolo, acest hotel de 4 stele oferă piscină, saună și sală mică de gimnastică. Restaurantul bar și cafeneaua are vedere la piscină, grădină și mare.

 0.60 km din centrul orașului Tolón


Polydor
Apartament

Polydor

Acest complex administrat de o familie pune la dispoziţie apartamente confortabile, la doar 200 de metri de plaja cu nisip din Tolo și de centrul orașului.

 0.29 km din centrul orașului Tolón


Apollon Hotel

Hotelul Apollon este situat convenabil la numai 50 m de plaja cu nisip și la câţiva paşi de centrul satului Tolo. Proprietatea oferă unităţi de cazare confortabile și bine utilate, un bufet de mic dejun gratuit și parcar...

 0.14 km din centrul orașului Tolón


Meraki Apartments and Studios
Apartament

Meraki Apartments and Studios

Meraki Apartments and Studios este un complex administrat de o familie, situat la 250 de metri de plaja de nisip Psili Ammos şi construit în jurul unei piscine mari. Accesul la Wi-Fi este gratuit pe întreaga proprietate.

 0.99 km din centrul orașului Tolón


Toate 64 de hoteluri și apartamente in Tolón