Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Cauta hoteluri in Pireu repetați cautare


hoteluri și apartamente in Pireu

41 hoteluri și apartamente in Pireu

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 160

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Pireu, Grecia

Carol Hotel

Situat în zona Mikrolimano din oraşul Pireu, Hotelul Carol oferă camere cu aer condiţionat, TV cu plasmă cu canale prin satelit/cu plată şi DVD player.

 1.00 km din centrul orașului Pireu


Noufara

Acest hotel oferă recepție deschisă nonstop și mic dejun continental bogat. Acesta este situat la o plimbare de maxim 5 minute de portul Pireu.

 0.35 km din centrul orașului Pireu


Platon Hotel

Situat pe coasta Faliro, la 3,5 km de portul Pireu şi la 7,5 km de centrul Atenei, Hotelul Platon este administrat de o familie și oferă o alternativă modernă la cazarea din centrul oraşului.

 2.66 km din centrul orașului Pireu


Triton Hotel Piraeus

Hotelul Triton este situat în centrul oraşului Pireu, lângă magazine şi bănci și la numai câteva străzi de gară şi de terminalul de feribot. Oferă internet gratuit.

 0.69 km din centrul orașului Pireu


Adonis
Unitate de cazare

Adonis

Situat în centrul oraşului Pireu, Adonis oferă unităţi de cazare tip buget cu TV cu ecran plat. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în tot hotelul. Există o parcare privată în apropiere.

 0.65 km din centrul orașului Pireu


Anita Hotel

Hotelul Anita este situat la numai 300 de metri de portul Pireu și la câțiva pași de terminalul de autobuz pentru aeroport. Oferă camere cu acces la internet la un cost rezonabil.

 0.55 km din centrul orașului Pireu


Poseidonio

Având recepție cu program nonstop, Hotelul Poseidonio beneficiază de o locație centrală în Pireu, în apropiere de port, de stadionul Karaiskaki și de Centrul de Expoziții OLP.

 0.85 km din centrul orașului Pireu


Faros I

Hotelul Faros I are o locație centrală în Pireu, cu acces la port și gară. Personalul prietenos de la recepţia cu program nonstop pune la dispoziţia oaspeţilor un depozit de bagaje.

 0.79 km din centrul orașului Pireu


Hotel Delfini

Situat pe strada de coastă din Moschato, chiar la marginea oraşului Pireu, Hotelul Delfini de 2 stele, proprietate de familie, oferă camere cu aer condiţionat, cu balcon spaţios cu vedere la mare.

 2.59 km din centrul orașului Pireu


Argo Hotel Piraeus

Hotelul Argo, administrat de o familie, este situat la 300 de metri de portul Pireu şi la 500 de metri de staţia de metrou Piraeus. Oferă camere cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit în zonele publice.

 0.56 km din centrul orașului Pireu


Toate 41 de hoteluri și apartamente in Pireu