Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Cauta hoteluri in Perigiálion repetați cautare


hoteluri și apartamente in Perigiálion

15 hoteluri și apartamente in Perigiálion

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 160

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Perigiálion, Grecia

Argyros Studios
Apartament

Argyros Studios

Argyros Studios este situat la doar 50 de metri de cea mai apropiată plajă și la 200 de metri de plaja populară Pasa. Hotelul oferă studiouri cu aer condiționat, acces gratuit la internet Wi-Fi şi este înconjurat de verd...

 0.96 km din centrul orașului Perigiálion


Poseidonio A
Hotel

Poseidonio A

Situat la aproximativ 250 de metri de plajă şi la 1 km de popularul oraş Nydri, Poseidonio A oferă o piscină cu bar şi vedere la Marea Ionică. Camerele sale cu aer condiţionat au vedere la mare sau la piscină.

 0.95 km din centrul orașului Perigiálion


Gianna Studios
Apartament

Gianna Studios

Având o vedere panoramică la Marea Ionică și la micile insule Scorpios, Madouri și Meganisi, Gianna Studios oferă unități de cazare în sistem self-catering în satul de pe litoral Perigialli, la doar 70 de metri de plajă.

 0.99 km din centrul orașului Perigiálion


Bella Vista
Apartament

Bella Vista

Bella Vista este o unitate de cazare decorată cu gust, situată în satul Perigiali din Lefkada, vizavi de insulele Skorpios şi Meganisi, la 150 de metri de plajă.

 1.07 km din centrul orașului Perigiálion


Logan's Beach Hotel

Situat în zona plină de verdeaţă Perigiali, Logan’s este un hotel pe faleză, care oferă camere cu vedere la Marea Ionică şi la munte. Acesta are un bar şi un restaurant pe malul mării şi se află la doar 1 km de Nydri.

 0.85 km din centrul orașului Perigiálion


Hotel Scorpios

Hotelul Scorpios are o amplasare convenabilă, la 1 km de cosmopolitul Nidri și la 17 km de orașul Lefkada, punând la dispoziție o piscină cu vedere la Marea Ionică și la insulele din apropiere.

 0.94 km din centrul orașului Perigiálion


Niriides
Apartament

Niriides

Niriides este o unitate de cazare în sistem self-catering, situată în Perigiali. Apartamentul este echipat cu TV, aer condiţionat şi balcon. Chicineta complet utilată are frigider și ustensile de gătit. De asemenea, bai...

 0.98 km din centrul orașului Perigiálion


Oasis Hotel

Hotelul Oasis este situat la numai 100 m de mare. Acest hotel de 2 stele oferă vedere la insula Skorpios, o piscină în aer liber şi camere cu balcon, orientate spre mare sau spre munte.

 1.00 km din centrul orașului Perigiálion


Hotel Nostos

Situat la doar 100 de metri de plaja Perigiali, Hotelul Nostos este administrat de o familie și oferă camere cu balcon mobilat, cu vedere la Marea Ionică și Insulele Prigiponisia. Micul dejun tip bufet este servit în zon...

 0.99 km din centrul orașului Perigiálion


Villa Veneziano
Unitate de cazare

Villa Veneziano

Villa Veneziano se află în satul Perigiali şi oferă o piscină privată. Proprietatea este construită în stil venețian şi pune la dispoziţie o unitate de cazare decorată elegant şi complet utilată cu vedere la Marea Ionică...

 1.08 km din centrul orașului Perigiálion


Toate 15 de hoteluri și apartamente in Perigiálion

  Căutați hoteluri în destinație lângă Perigiálion