Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Cauta hoteluri in Perama repetați cautare


hoteluri și apartamente in Perama

22 hoteluri și apartamente in Perama

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 84

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Perama, Grecia

Hotel Akti
Hotel

Hotel Akti

Într-un mediu luxuriant, chiar pe o plajă retrasă din Perama, Hotelul Akti oferă o piscină şi un restaurant. Acesta are camere cu aer condiţionat şi un balcon cu vedere la Marea Ionică şi la ostrovul Pontikonisi.

 0.19 km din centrul orașului Perama


Panorama
Apartament

Panorama

Panorama are o locație convenabilă, vizavi de Insula Pontikonisi și la 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului principal Corfu. Acesta oferă studiouri cu vedere panoramică la Marea Ionică, fiind la 6 km de Palatu...

 0.38 km din centrul orașului Perama


Aegli Hotel

Hotelul Aegli este o proprietate de familie şi se află la mai puţin de 5 km de plaja Benitses. Oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat şi vedere la Insula Pontikonisi.

 0.60 km din centrul orașului Perama


Anita

Amplasat în mijlocul unei grădini cu palmieri şi chiparoşi, Anita este la 300 de metri de plaja din Perama şi oferă o piscină şi un mic dejun tip bufet. Camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat şi balcon cu vedere la p...

 0.56 km din centrul orașului Perama


Oasis Hotel
Hotel

Oasis Hotel

Hotelul Oasis este înconjurat de vegetaţie luxuriantă şi oferă o zonă de plajă privată şi o piscină încântătoare, fiind situat în zona Perama. Proprietatea pune la dispoziţie camere cu aer condiţionat şi balcon cu vedere...

 0.16 km din centrul orașului Perama


Argo Hotel

Situat într-o curte cu palmieri, la 500 de metri de Kanoni Beach din Perama și la 400 de metri de Pontikonissi, Hotelul Argo, proprietate de familie, oferă WiFi gratuit.

 0.53 km din centrul orașului Perama


Alexandros Hotel

Situat lângă faimosul Palat Achillion, Hotelul Alexandros oferă camere elegante, cu aer condiţionat. Acesta are o tavernă la piscină şi oferă acces gratuit la Wi-Fi în zonele publice.

 0.29 km din centrul orașului Perama


Apostolos & Eleni Family Apartments
Apartament

Apostolos & Eleni Family Apartments

Situată în satul Perama, în mijlocul unor plantații de măslini și pomi fructiferi, Apostolos & Eleni Family Apartments este o proprietate de familie care oferă o grădină și un loc de joacă pentru copii.

 0.79 km din centrul orașului Perama


Hotel Perama
Hotel

Hotel Perama

Acest hotel este administrat de o familie şi este situat central în Perama, la numai 80 de metri de plajă. Acesta are o cafenea. Hotelul oferă camere dotate cu aer condiţionat şi cu un balcon, cu vedere la Marea Ionică s...

 0.06 km din centrul orașului Perama


Pontikonisi Hotel

Hotelul Pontikonissi este situat chiar pe plajă, în zona liniştită din Perama, la numai 10 minute de mers cu maşina de Corfu.

 0.47 km din centrul orașului Perama


Toate 22 de hoteluri și apartamente in Perama