Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

  Kavála  Macedonia (Grecia)

Cauta hoteluri in Kavála repetați cautare


hoteluri și apartamente in Kavála

10 hoteluri și apartamente in Kavála

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 300

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Kavála, Grecia

Esperia Hotel

Esperia este un hotel de 3 stele situat în centrul fermecătorului oraş Kavala şi oferă vedere la plaja Rapsani. Hotelul pune la dispoziţie o terasă la soare şi acces gratuit la internet Wi-Fi în toate zonele.

 0.43 km din centrul orașului Kavála


Imaret

Beneficiind de o amplasare unică, într-un monument istoric, Imaret a fost restaurat pentru a combina arhitectura originală otomană cu luxul modern.

 1.26 km din centrul orașului Kavála


Lucy Hotel

Acest hotel este situat pe malul mării, în Kavala și pune la dispoziție 2 restaurante și o piscină în aer liber. Hotelul Lucy, de 5 stele, ocupă o clădire impresionantă de 8 etaje, situată la 5 minute de mers cu maşina d...

 2.19 km din centrul orașului Kavála


Philoxenia

Hotelul Philoxenia, cu arhitectura sa tradiţională distinctivă, se află pe un deal, înconjurat de o zonă de pini. Acesta oferă o privelişte impresionantă spre mare, munte şi oraşul Kavala.

 2.41 km din centrul orașului Kavála


Egnatia City Hotel & Spa

Hotelul Egnatia se află pe culmea dealului din oraşul Kavala. Acesta este la 32 km de Aeroportul Alexandru cel Mare şi la doar 5 minute de mers cu maşina de centrul oraşului.

 1.11 km din centrul orașului Kavála


Nefeli

Nefeli beneficiază de o locație centrală în oraş şi are un snack bar decorat în stil clasic și o grădină pe acoperiș, cu vedere la golful Kavala. Hotelul oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice și camere cu balcon privat ş...

 0.41 km din centrul orașului Kavála


Airotel Galaxy

Airotel Galaxy oferă o locație centrală, în apropierea magazinelor, restaurantelor și barurilor din oraşul Kavala. Proprietatea pune la dispoziţie o terasă cu vedere spectaculoasă la mare şi la oraş.

 0.80 km din centrul orașului Kavála


Hotel Europa

Hotelul Europa, de 2 stele, este situat la doar 1.5 km de centrul și portul orașului Kavala, oferind acces Wi-Fi gratuit și camere cu balcon. Cea mai apropiată plajă se află la mai puţin de 200 de metri.

 0.73 km din centrul orașului Kavála


Oceanis Hotel

Situat central atât pentru afaceri, cât şi pentru agrement, hotelul Oceanis este chiar vizavi de Muzeul de Arheologie şi la 150 de metri de primăria din Kavala. Oferă o terasă pe acoperiş şi parcare interioară privată.

 0.49 km din centrul orașului Kavála


Hotel Acropolis

Hotelul Acropolis este situat în centrul orașului Kavala şi oferă camere cu aer condiţionat, acces gratuit la internet Wi-Fi şi vedere la port, la castel sau la oraș. La mai puțin de 5 minute de mers pe jos se află barur...

 0.78 km din centrul orașului Kavála


Toate 10 de hoteluri și apartamente in Kavála