Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Cauta hoteluri in Heraklion repetați cautare


hoteluri și apartamente in Heraklion

27 hoteluri și apartamente in Heraklion

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 290

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Heraklion, Grecia

Sofia Hotel

Aflat la mai puţin de 5 minute de mers cu autobuzul de centrul oraşului Heraklion de pe insula Creta, Hotelul Sofia oferă o piscină şi un restaurant. Acesta vă pune la dispoziție mic dejun şi camere cu Wi-Fi gratuit şi b...

 2.55 km din centrul orașului Heraklion


Atrion Hotel

Situat la mică distanţă de mers pe jos de centrul oraşului Heraklion, Atrion oferă unităţi de cazare elegante, cu acces gratuit la internet. Acesta are un restaurant şi este situat la câţiva metri de promenada plină de v...

 0.21 km din centrul orașului Heraklion


Iraklion Hotel

Iraklion este un hotel modern, situat central în Heraklion şi administrat de o familie. Acesta are camere cu acces Wi-Fi gratuit, un lounge spaţios cu bar şi o recepţie cu program de 24 de ore pe zi.

 0.46 km din centrul orașului Heraklion


Lato Boutique Hotel

Lato Boutique Hotel este situat vizavi de portul orașului vechi şi pune la dispoziţie un bar-restaurant pe acoperiș, cu vedere la fortăreaţa venețiană din Heraklion.

 0.35 km din centrul orașului Heraklion


Aquila Atlantis Hotel

Renovat recent, hotelul Aquila Atlantis este situat aproape de muzeul arheologic şi oferă vedere spectaculoasă la port. De asemenea, hotelul are o varietate

 0.42 km din centrul orașului Heraklion


Hotel Life

Situat central, la doar 200 de metri de portul Heraklion, Hotelul Life pune la dispoziţie unităţi de cazare de calitate, cu facilităţi moderne, inclusiv acces la internet Wi-Fi.

 0.94 km din centrul orașului Heraklion


GDM Megaron Hotel

Găzduit de o clădire de patrimoniu ce datează din 1920, prestigiosul hotel de 5 stele GDM Megaron oferă vedere la portul vechi al oraşului Heraklion, un restaurant select, un club de sănătate şi o piscină pe acoperiş.

 0.43 km din centrul orașului Heraklion


Mirabello Hotel

Situat în centrul oraşului Heraklion, Mirabello Hotel oferă camere cu aer condiţionat, cu balcon. Aeroportul Nikos Kazantzakis se află la 4 km, iar Wi-Fi gratuit este disponibil în întregul hotel.

 0.16 km din centrul orașului Heraklion


Lena Hotel

Înfiinţat în 1977 şi complet renovat în 2004, acest hotel are o locaţie ideală în centrul oraşului Heraklion, într-un cartier liniştit, cu acces uşor la portul aflat la 500 de metri depărtare.

 0.16 km din centrul orașului Heraklion


Kronos Hotel

Hotelul Kronos are o locaţie convenabilă, la 200 de metri de centrul oraşului Heraklion şi la 700 de metri de port. Hotelul are bar şi oferă unități de cazare cu balcon privat.

 0.30 km din centrul orașului Heraklion


Toate 27 de hoteluri și apartamente in Heraklion

  Căutați hoteluri în destinație lângă Heraklion