Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Cauta hoteluri in Gouviá repetați cautare


hoteluri și apartamente in Gouviá

30 hoteluri și apartamente in Gouviá

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 683

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Gouviá, Grecia

Gouvia Hotel
Hotel

Gouvia Hotel

Amplasat la doar 150 de metri de plaja Gouvia, Hotelul Gouvia oferă un restaurant tradiţional şi un bogat mic dejun tip bufet. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, acces Wi-Fi gratuit şi un balcon mobilat, cu vedere...

 0.45 km din centrul orașului Gouviá


Kalypso Apartments
Apartament

Kalypso Apartments

Situat în Gouvia, la numai 300 de metri de plaja din Gouvia, Kalypso Apartments oferă studiouri moderne cu balcon. Există o piscină în aer liber cu şezlonguri, precum şi acces gratuit la internet WiFi.

 0.26 km din centrul orașului Gouviá


Hotel Galaxias
Hotel

Hotel Galaxias

Hotelul Galaxias este situat în mijlocul unor împrejurimi luxuriante, la 200 de metri de plaja Gouvia. Acesta oferă camere mobilate cu gust şi include o piscină şi un restaurant tip bufet.

 0.50 km din centrul orașului Gouviá


Maltezos Hotel

Hotelul Maltezos este un mic hotel administrat de o familie şi este situat în Gouvia, la 250 de metri de plajă. Acesta oferă o piscină mare cu numeroase şezlonguri şi umbrele gratuite.

 0.15 km din centrul orașului Gouviá


Art Hotel Debono

Art Hotel Debono, situat în mijlocul a 32.000 de metri pătraţi de măslini şi palmieri, vă pune la dispoziţie camere şi suite elegante, cu vedere la grădinile sale luxuriante. Acesta include o piscină, un teren de tenis ş...

 0.24 km din centrul orașului Gouviá


Mathraki Corfu Resort
Apartament

Mathraki Corfu Resort

Complexul Mathraki Corfu este administrat de o familie şi se află în satul Gouvia. Oferă un restaurant şi o piscină în aer liber, înconjurată de şezlonguri şi umbrele de soare. Studiourile au balcon cu vedere la grădină...

 0.65 km din centrul orașului Gouviá


Govino Bay
Unitate de cazare

Govino Bay

Situat în golful Gouvia, Govino este înconjurat de palmieri și măslini și are o piscină și 2 terenuri de tenis. Hotelul oferă apartamente în sistem self-catering, cu aer condiționat și acces gratuit la internet Wi-Fi.

 0.58 km din centrul orașului Gouviá


Hotel Orpheus

Hotelul Orpheus este administrat de o familie şi oferă camere cu aer condiţionat şi balcon privat, aflate la 50 de metri de plaja Gouvia. Pune la dispoziţie un cocktail bar şi un snack bar. Wi-Fi este disponibil gratuit...

 0.45 km din centrul orașului Gouviá


Hotel Omiros

Hotelul Omiros oferă cazare în localitatea Gouvia la numai 100 de metri de plaja cu pietricele. Pune la dispoziţie o piscină încântătoare şi Wi-Fi gratuit în toate zonele publice. Hotelul servește micul dejun tip bufet.

 0.38 km din centrul orașului Gouviá


Isabella Country House
Unitate de cazare

Isabella Country House

Isabella Country House este un complex format din apartamente mici şi pitoreşti, situat la doar 400 de metri de satul Gouvia şi la 700 de metri de portul de agrement din Gouvia.

 0.56 km din centrul orașului Gouviá


Toate 30 de hoteluri și apartamente in Gouviá

  Căutați hoteluri în destinație lângă Gouviá