Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Cauta hoteluri in Galissás repetați cautare


hoteluri și apartamente in Galissás

25 hoteluri și apartamente in Galissás

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 52

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Galissás, Grecia

Peter & Tony Rooms
Hostel

Peter & Tony Rooms

Peter & Tony Rooms beneficiază de o amplasare ideală la numai 50 m de plaja cu nisip auriu din Galissas şi la doar câţiva paşi de restaurantele, cafenelele şi magazinele oraşului. În camere este disponibil acces Wi-Fi gr...

 0.57 km din centrul orașului Galissás


Hotel Benois

Amenajat cu o piscină în aer liber, hotelul Benois este la doar 50 de metri de plaja cu nisip a staţiunii Galissas de pe insula Siros. Oferă un bar şi acces gratuit la internet WiFi în zonele publice.

 0.64 km din centrul orașului Galissás


Dolphin Bay Hotel

Situat în golful Galissas, la doar 7 km de capitala insulei Syros, hotelul de 4 stele Dolphin Bay are vedere la cea mai mare şi mai bine organizată plajă de nisip de pe insulă, distinsă de Uniunea Europeană cu Steagul Al...

 0.68 km din centrul orașului Galissás


Francoise Hotel

Hotelul Francoise, situat la doar 200 de metri de plaja de nisip, oferă o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele, precum și un centru spa, cu hamam și cadă cu hidromasaj. Ermoupolis se află la 8 km.

 0.51 km din centrul orașului Galissás


Blue Sea

Amplasat la 200 de metri de plaja populară din Galissas, la 7,5 km de Ermoupolis, acest hotel de 2 stele oferă camere spațioase, cu aer condiționat și balcon. Acesta oferă acces Wi-Fi gratuit în întreaga clădire și parca...

 0.57 km din centrul orașului Galissás


Angela's
Unitate de cazare

Angela's

Located just 250 metres from Galissas Beach in Syros Island, Angela's offers rooms and apartments with a balcony. It features a garden with a sun terrace, while free Wi-Fi is available in all areas.

 0.45 km din centrul orașului Galissás


Maistrali

Hotelul Maistrali este situat pe plajă, la încântătorul golf din Galissas. Oaspeţii au o vedere uimitoare la mare şi la apusul de soare, iar toate facilităţile se află la îndemână.

 0.62 km din centrul orașului Galissás


Glarontas
Unitate de cazare

Glarontas

Just 200 metres from the sandy beach of Galissas, Glarontas offers self-catering accommodation surrounded by a small garden and a stone-paved courtyard. Free parking is provided on site.

 0.54 km din centrul orașului Galissás


Caviri
Unitate de cazare

Caviri

Located just a 10-minute walk from Galissas beach, Caviri is set within a lush garden and offers self-catering rooms with furnished balcony. The town of Ermoupoli is 7 km away.

 0.74 km din centrul orașului Galissás


Manousos' Rooms

Manousos Rooms is located 100 metres away from Galissas Beach and offers air-conditioned rooms with a furnished balcony overlooking the Aegean Sea. It includes a restaurant, while a mini market can be found at 80 metres.

 0.51 km din centrul orașului Galissás


Toate 25 de hoteluri și apartamente in Galissás

  Căutați hoteluri în destinație lângă Galissás