Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Cauta hoteluri in Delfoi repetați cautare


hoteluri și apartamente in Delfoi

30 hoteluri și apartamente in Delfoi

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 75

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Delfoi, Grecia

Aiolos Hotel Delphi

Hotelul Aiolos este situat în centrul oraşului Delphi, la numai 300 de metri de situl arheologic şi de muzeu. Oaspeţii se pot bucura de atmosfera din zona de r

 0.28 km din centrul orașului Delfoi


Pitho

Pitho Hotel are o amplasare ideală în centrul oraşului istoric Delphi. Hotelul, de unde se ajunge cu uşurinţă la toate siturile arheologice importante, oferă camere moderne şi spaţioase.

 0.24 km din centrul orașului Delfoi


Hermes Hotel

Un hotel fermecător în oraşul Delphi, ce oferă ospitalitate caldă, cazare practică şi vederi impresionante ale văii, spre apele înspumate ale Golfului Corint.

 0.21 km din centrul orașului Delfoi


Kouros Hotel

Hotelul Kouros este situat în Delphi, la poalele Muntelui Parnassus. Oferă grădină pe acoperiș, cu vedere la Golful Corint și camere însorite, cu aer condiționat și TV.

 0.29 km din centrul orașului Delfoi


Tholos Hotel

Located in the centre of Delphi, next to the archaeological site, Tholos Hotel offers year-round accommodation in rooms with minibar and free Wi-Fi. It features a furnished terrace with views.

 0.26 km din centrul orașului Delfoi


Pan Hotel

Hotelul Pan, proprietate de familie, se află la doar 500 de metri de situl arheologic din Delphi. Construit în stil neoclasic, oferă o vedere uimitoare la o vale plină de măslini, care se continuă până în golful Corint.

 0.33 km din centrul orașului Delfoi


Fedriades Delphi Hotel

Hotelul Fedriades Delphi este o construcţie tradiţională situată în centrul orașului Delphi, la câţiva paşi de renumitul Muzeu de Arheologie. Oferă vedere la Golful Corintului și la Valea Pleistos. Există Wi-Fi gratuit.

 0.25 km din centrul orașului Delfoi


Artemis Hotel

Situat în centrul istoric al orașului Delphi, Artemis Hotel este decorat în stil neoclasic și oferă camere cu aer condiționat și internet Wi-Fi gratuit. Acesta include bar și zonă de lounge decorat în culori calde şi dot...

 0.31 km din centrul orașului Delfoi


Castri Hotel

Located in a quiet area very close to the centre of the ancient village of Delphi, Castri Hotel is ideally positioned overlooking the village.

 0.28 km din centrul orașului Delfoi


Apollonia Hotel

Situated 500 metres from Delphi’s archaeological site, Apollonia Hotel features spacious rooms with views of the Corinthian Gulf. The hotel serves a traditional breakfast and features a lounge with fireplace.

 0.16 km din centrul orașului Delfoi


Toate 30 de hoteluri și apartamente in Delfoi

  Căutați hoteluri în destinație lângă Delfoi