Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Cauta hoteluri in Corfu repetați cautare


hoteluri și apartamente in Corfu

23 hoteluri și apartamente in Corfu

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 144

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Corfu, Grecia

Divani Corfu Palace

Situat pe peninsula Kanoni, la doar 3 km de centrul oraşului Corfu, hotelul de 4 stele Divani Palace este înconjurat de o vegetaţie bogată şi oferă o piscină cu o cadă cu hidromasaj. Micul dejun se serveşte pe terasa cu...

 2.54 km din centrul orașului Corfu


Hotel Bretagne

Situat la doar 500 de metri de aeroport și aproape de orașul Corfu, Hotelul Bretagne oferă acces gratuit la internet wireless și servicii personalizate.

 0.94 km din centrul orașului Corfu


Hellinis Hotel

Hotelul Hellinis este situat în zona Kanoni din Corfu, la 600 de metri de plajă şi la 3 km de Palatul Mon Repos. Oferă o piscină mare şi serveşte un mic dejun tip bufet într-o sală de mese spaţioasă.

 2.92 km din centrul orașului Corfu


Ariti Grand Hotel

Hotelul Ariti, este înconjurat de o grădină de 4000 m², având o locaţie centrală în zona Kanoni, la doar 3,5 km de oraşul Corfu. Acesta are o piscină cu secţiune pentru copii şi un restaurant.

 3.00 km din centrul orașului Corfu


Hotel Corfu Palace

Hotelul de 5 stele Corfu Palace oferă vedere la golful Garitsa şi pune la dispoziţia oaspeţilor un centru spa cu talasoterapie, o piscină în aer liber şi opţiuni selecte de luat masa.

 0.30 km din centrul orașului Corfu


Corfu Holiday Palace
Complex

Corfu Holiday Palace

Acest complex de vacanţă este situat în apropiere de centrul oraşului Corfu şi are vedere la lagună, la mare şi la renumita Insulă Pontikonissi.

 3.09 km din centrul orașului Corfu


Bella Venezia

Acest conac istoric restaurat este situat central, la numai câţiva paşi de Spianada, piaţa centrală a oraşului Corfu. Proprietatea este înconjurată de grădini încântătoare, oferind camere confortabile, cu mic dejun inclu...

 0.26 km din centrul orașului Corfu


Arion Hotel

Aflat la doar câţiva paşi de plaja din Anemomilos şi la 1,2 km de centrul oraşului Corfu, hotelul Arion oferă camere cu aer condiţionat şi balcon. Include un bar şi asigură acces gratuit la internet Wi-Fi în zonele publi...

 1.34 km din centrul orașului Corfu


Folies Corfu Town Hotel Apartments
Unitate de cazare

Folies Corfu Town Hotel Apartments

Aflat într-o locaţie liniştită, la 2 km de oraşul Corfu, Folies oferă spaţii de cazare în regim self-catering, amplasate într-o grădină frumoasă. Există o piscină şi un bar, disponibile în lunile de vară.

 1.87 km din centrul orașului Corfu


Sunset

Hotelul Sunset este situat la marginea orașului Corfu, la 1,5 km de port și la 2 km de aeroport. Hotelul se află într-o clădire cu 5 etaje și oferă zone interioare și în aer liber mari, grădină mare și piscină cu bar lân...

 3.76 km din centrul orașului Corfu


Toate 23 de hoteluri și apartamente in Corfu

  Căutați hoteluri în destinație lângă Corfu