Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Cauta hoteluri in Chanioti repetați cautare


hoteluri și apartamente in Chanioti

33 hoteluri și apartamente in Chanioti

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 175

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Chanioti, Grecia

Hotel Calypso

Hotelul Calypso este administrat de o familie şi se află la 300 de metri de plaja cu nisip din Hanioti, în Halkidiki. Are o piscină şi un restaurant care serveşte preparate din bucătăria mediteraneană.

 0.90 km din centrul orașului Chanioti


Naias

Hotelul Naias, de pe litoralul din Chanioti, oferă unităţi confortabile în sistem self-catering şi 2 piscine amplasate în grădini luxuriante. Printre facilităţi se numără un bar-restaurant pe plajă şi un loc de joacă pen...

 1.08 km din centrul orașului Chanioti


Ostria Sea Side Hotel
Hotel

Ostria Sea Side Hotel

Hotelul Ostria Sea Side este situat la doar 10 metri de plaja de nisip din Chanioti şi oferă o piscină în aer liber şi un restaurant care serveşte mâncăruri greceşti şi internaţionale.

 0.98 km din centrul orașului Chanioti


Thalassenia Studios
Apartament

Thalassenia Studios

Situat central în satul Chanioti și administrat de o familie, Thalassenia Studios oferă unități de cazare în sistem self-catering care se deschid spre un balcon cu vedere la sat. Se oferă acces WiFi gratuit în întreaga p...

 0.88 km din centrul orașului Chanioti


Haris Hotel

Situat la doar câțiva paşi de Marea Mediterană, acest hotel din Chanioti oferă o piscină în aer liber, cu secţiune separată pentru copii, şi internet Wi-Fi gratuit. Hotelul Haris are restaurant şi centru de wellness.

 1.64 km din centrul orașului Chanioti


Nereides
Unitate de cazare

Nereides

Nereides se află în stațiunea Chanioti de la malul mării, pe Insula Halkidiki, și oferă unități de cazare în sistem self-catering. Proprietatea are piscină în aer liber, cu zonă cu hidromasaj și terasă cu șezlonguri.

 0.88 km din centrul orașului Chanioti


Hanioti Palace

Situat în zona rurală a Peninsulei Kassandra, Hanioti Palace este la 80 de metri de plaja de nisip din Golful Toroneos. Acesta oferă o piscină pentru adulţi şi una pentru copii. Sunt disponibile o saună şi un loc de joac...

 0.94 km din centrul orașului Chanioti


Lena Studios
Apartament

Lena Studios

Situată în satul Chaniotis de pe Insula Halkidiki, Lena Studios este o proprietate de familie și oferă unități de cazare în sistem self-catering, cu balcon și Wi-Fi gratuit.

 0.80 km din centrul orașului Chanioti


Hanioti Melathron

Situat central, în apropiere de centrul plin de viaţă al satului Chanioti şi la aproximativ 80 de metri de plajă, Hanioti Melathron oferă o piscină în aer liber şi un restaurant.

 0.98 km din centrul orașului Chanioti


Hanioti hotel
Hotel

Hanioti hotel

Aflat aproape de piaţa centrală şi plaja principală din Hanioti, hotelul Hanioti include facilităţi de fitness şi saună. Oferă acces gratuit la Wi-Fi în întreaga clădire şi camere cu aer condiţionat şi balcon.

 0.78 km din centrul orașului Chanioti


Toate 33 de hoteluri și apartamente in Chanioti

  Căutați hoteluri în destinație lângă Chanioti