Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Cauta hoteluri in Balíon repetați cautare


hoteluri și apartamente in Balíon

39 hoteluri și apartamente in Balíon

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 240

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Balíon, Grecia

Ormos Atalia

Ormos Atalia este situat în satul Bali, la numai 100 de metri distanţă de port şi la 150 de metri de plajă. Oferă piscină în aer liber şi Wi-Fi gratuit.

 0.13 km din centrul orașului Balíon


Bali Riviera Beach Studios
Unitate de cazare

Bali Riviera Beach Studios

Set amidst a blossomed garden, just a few metres from Bali Beach, Bali Riviera offers self-catering units with views over the garden or the surrounding area. Free WiFi access is provided throughout.


Bali Star Hotel

Bali Star este construit în formă de amfiteatru pe o mică peninsulă în Bali şi oferă vedere la port. Acesta oferă o grădină mare cu şezlonguri gratuite şi loc de joacă, precum şi o piscină şi un bar pe plajă.

 0.68 km din centrul orașului Balíon


Filion Suites Resort & Spa
Complex

Filion Suites Resort & Spa

Situat în satul pescăresc Bali, Filion Suites Resort & Spa oferă unităţi de cazare elegante, cu balcon cu vedere la piscină. Hotelul are un centru spa, 2 restaurante și un lounge bar.

 2.70 km din centrul orașului Balíon


Bali Blue Bay

Set on an elevated position in the fishing village of Bali, Bali Blue Bay is a 3-star hotel offering rooms with panoramic Cretan Sea views. It has a rooftop terrace with a swimming pool and a bar.

 0.44 km din centrul orașului Balíon


Zoe Hotel

The family-run Zoe Hotel is 150 metres from the sandy beach of Balli in Crete and features a swimming pool and a bar. It offers air-conditioned rooms with a balcony overlooking the Cretan Sea and the bougainvilleas.

 0.43 km din centrul orașului Balíon


Xidas Garden
Unitate de cazare

Xidas Garden

Xidas Garden este găzduit de o clădire mică, amplasată pe un deal, între măslini și citrice, oferind vedere la sat. Plaja este la 200 de metri în jos, iar centrul stațiunii se află la câteva sute de metri mai departe.

 0.27 km din centrul orașului Balíon


Bali Beach Hotel

Situat la poalele munţilor cretani, acest complex modern are vedere fantastică la golful Bali. Oaspeții au la dispoziţie camere cu aer condiționat şi balcon privat, 2 piscine pentru adulți și o varietate de opțiuni de lu...

 0.39 km din centrul orașului Balíon


Ikonomakis Apartments
Apartament

Ikonomakis Apartments

La doar 30 de metri de plaja din Bali, Ikonomakis Apartments oferă unități de cazare în sistem self-catering, cu vedere directă la mare și acces Wi-Fi gratuit. La o scurtă plimbare, se pot găsi taverne tradiționale creta...

 0.22 km din centrul orașului Balíon


Bella Casa
Apartament

Bella Casa

Situat în satul Bali, Bella Casa este la numai 80 de metri de cea mai apropiată plajă. Oferă unități de cazare cu facilități de self-catering și acces gratuit la WiFi. La o scurtă plimbare puteți găsi câteva restaurante,...

 0.14 km din centrul orașului Balíon


Toate 39 de hoteluri și apartamente in Balíon

  Căutați hoteluri în destinație lângă Balíon