Hoteluri greceşti | Hoteluri în Grecia – Portal grecesc pentru hoteluri

Cauta hoteluri in Ammoudiá repetați cautare


hoteluri și apartamente in Ammoudiá

11 hoteluri și apartamente in Ammoudiá

Găsiți cazare în funcție de nevoile dumneavoastră specifice

Selectați o gamă de prețuri pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră:

0 - € 60

Cum doriți să aranjați cautarea?

Cate stele doriți să aiba cazarea:

Ce categorie de cazare te interesează?


Cele mai cunoscute hoteluri în Ammoudiá, Grecia

Panorama Hotel
Unitate de cazare

Panorama Hotel

Situat la doar 100 metri de plaja de nisip din Ammoudia, Hotelul Panorama oferă studiouri bine mobilate în sistem self-catering cu balcoane private şi acces gratuit la internet wireless.

 0.47 km din centrul orașului Ammoudiá


Ammos Bay

Hotelul Ammos Bay este situat la câțiva pași de plaja cu nisip din Ammoudia şi oferă o terasă frumoasă pentru băi de soare, o piscină în aer liber, internet wireless gratuit şi mic dejun continental din partea casei.

 0.30 km din centrul orașului Ammoudiá


Corali Studios
Apartament

Corali Studios

Corali Studios este situat la 130 de metri de plaja de nisip din Ammoudia, la doar 5 minute de mers pe jos de centrul satului. Acesta oferă camere în sistem self-catering, cu un balcon privat cu vedere la grădină.

 0.36 km din centrul orașului Ammoudiá


Andrianna Apartments

Andrianna Apartments is located in Ammoudia. Free WiFi access is available. Each room here will provide you with air conditioning and a balcony. Complete with a refrigerator, the dining area also has an electric kettle.

 0.23 km din centrul orașului Ammoudiá


Hotel Spiros

Situat chiar pe plaja de nisip din Ammoudia, Hotelul Spiros oferă o piscină şi un bar-restaurant la piscină. Hotelul oferă camere cu vedere la Marea Ionică şi acces gratuit la internet Wi-Fi.

 0.41 km din centrul orașului Ammoudiá


Villa Ionio
Unitate de cazare

Villa Ionio

Villa Ionio oferă studiouri cu decor vesel, la 100 de metri de plaja cu nisip din Ammoudia. Preveza este la 45 km, iar Parga se găsește la 20 km. Aflat la numai 50 m, satul Ammoudia oferă cafenele, baruri și taverne pesc...

 0.11 km din centrul orașului Ammoudiá


Villa Avra

Villa Avra ​​oferă unități de cazare în sistem self-catering, la 100 de metri de plaja Ammoudia și la 30 de metri de râul Aheron. Oferă grădină cu zonă de joacă și parcare privată gratuită.

 0.33 km din centrul orașului Ammoudiá


Hotel Glaros

Hotelul Glaros este situat la doar câțiva metri de mare, în Ammoudia, şi include un restaurant. Accesul la WiFi este disponibil gratuit în toate zonele.

 0.36 km din centrul orașului Ammoudiá


Aktaia Boutique Hotel

Oferind o piscină comună și un snack bar, Hotelul Aktaia este situat în localitatea Ammoudia. Acesta oferă unități de cazare decorate cu bun gust, cu aer condiționat și balcon. Accesul la internet WiFi este gratuit în to...

 0.15 km din centrul orașului Ammoudiá


Villa Ikaros
Apartament

Villa Ikaros

Vila Ikaros se află în satul Ammoudia, la 18 km de orăşelul Parga şi la numai 300 de metri de plajă. Are o grădină cu terasă şi oferă unităţi care se deschid spre un balcon şi un patio.

 0.35 km din centrul orașului Ammoudiá


Toate 11 de hoteluri și apartamente in Ammoudiá

  Căutați hoteluri în destinație lângă Ammoudiá